Beoordelingen van Bram Ladage Gouda

Recente recensies

4.0
Loek
20 augustus 2022

Heb een scheutje met pindasaus besteld maar niet gekregen! Meerdere malen gebeld om de klacht door te geven maar niet bereikbaar.

Reactie van Bram Ladage

Hoi Loek, wat vervelend om te horen. Miste u de pindasaus of ook de patat? Zou u contact met ons kunnen opnemen via danielle@ladage.nl Wij horen graag van u

Bas
20 augustus 2022

Nieuw (waardeloos) team met zelfverzonnen regels: Ook als je een bestelling online hebt geplaatst en betaald en je afhaaltijd is 17:05 moet je melden dat je er bent omdat er veel telefonische bestellingen niet worden opgehaald? Na een kwartier wachten kreeg ik de bovenstaande “regels” te horen. Kortom: online bestellen heeft dus helemaal geen zin meer en wat heb ik trouwens te maken met mensen die hun eten niet komen ophalen?

Reactie van Bram Ladage

Hoi Bas, wat vervelend om te horen dat het niet naar wens is verlopen. Het is altijd fijn als u zich bij aankomst meld dan kunnen wij direct zien of de bestelling al klaar staat of dat we er nog mee bezig zijn. Ik begreep dat de bestelling iets later dan de afhaaltijd klaar was en dat mijn collega u daarom nog een drankje aangeboden heeft. Wij hebben geen nieuw team & geen zelf verzonnen regels. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk zeer waardevol,(zeker in deze tijden) opmerkingen zoals deze zijn dan ook onnodig.

Quentin Tak
17 augustus 2022
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de 5 sterren. Tot snel

Robert-Jan Brethouwer
15 augustus 2022

Helaas voor niets naar de afhaallokatie gereisd. Was dicht ivm verbouwing. Wel online besteld en betaald. Wordt vast netjes opgelost.

E. B.
15 augustus 2022

Helemaal top, netjes verpakt, stond precies op het afgesproken tijdstip klaar. Heerlijk gegeten.

Bas
6 augustus 2022

Leuke locatie, van te voren bestelling gedaan, waren te vroeg met ophalen dus de meiden konden nog even spelen in de speeltuin bij de geitjes. Misschien volgende keer iets minder zout op de patat? Verder prima!

Helma
2 augustus 2022

Het was lekker. Maar we vonden de patat erg zout. Dat maakte het bijna niet lekker

Caroline
30 juli 2022

Helaas zat er geen saus bij de bram speciaal. Stond wel op de bon. Voor de rest was het prima.

Meryem
22 juli 2022

Altijd compleet en op tijd! Vooral de grote bestellingen, heel blij mee!

Anoniem
17 juli 2022

Precies op de bestelde tijd gereed, friet kakel vers en stoof goed op smaak!

Laila Baktit
7 juli 2022

Ik kom uit Utrecht en heb hier eten besteld om mee te nemen naar mijn bezoek. Google maps stuurde me naar het centrum filiaal daar hoorde ik dat ik aan het verkeerde adres was. Snel rijden naar juiste locatie, werd me verteld dat ik het eten koud meekreeg en dat ze niks voor me konden betekenen tenzij ik weer 30 euro zou betalen. Dat wilde ik niet daarna voor de helft van het geld, wilde ik ook niet. Ze konden het eten opnieuw 2 sec in frituur gooien en watm geven, maar daar hadden ze niet aan gedacht. Service was zwaar knudde en zal hier nooit meer wat bestellen. Hele dag om zeep geholpen! Bedankt!!

Caroline Daams
28 mei 2022

Bestellen ging makkelijk, afhalen ook. Vriendelijk personeel en lekkere patat.

Stefan
26 mei 2022

Helemaal goed, zoals altijd

Ruud Loeve
26 mei 2022

Hard werkend en vriendelijk personeel, lekkere patat maar de kipstukjes zijn geen aanrader. Droog als karton.

NettyvdH
10 mei 2022

Via internet besteld en afgehaald. Ondanks de drukte ter plaatse, was het op tijd klaar en heerlijk vers bereid 😋😋 we hebben gesmuld!

Samir
23 april 2022

Erg lekkere frietjes, maar miste hierbij wel de pindasaus die we wel besteld hadden :(

Zwaan
18 april 2022
Ruud
17 april 2022

De lekkerste patat van Gouda, bereid door hard werkend en vriendelijk personeel. Ga zo door!

Bas
9 april 2022

Super vriendelijk en leuk personeel.